Followers

HANDPHONE CLONE KOREA

Haiiiii u ols....CI ada menjual macam-ii gadget clone Korea..If berminat boleh pm CI kat FB CI ni.. Atau pun boleh sms/wassup CI di nombor 017-9796037..SMS saje ok??No call sebab CI ada private life kat luar sana bersama suami tercinta..Kalau girl nak call boleh (in case CI tak busy masa tu) tapi BOYS please respect me as Rashid's wife..Sebab dah banyak kali berlaku bukan nak membeli,tapi nak jual minyak dagu..Im loyal wife okei???Hehehehe.. Just have a happy shopping... <(^_^)>
Post a Comment