Followers

05 April 2014

EMILAY WHITENING


-Wajah lebih cantik, licin dan tidak berminyak secara SEMULA JADI.
-Tidak perlu lagi make-up tebal2.
-Emilay Whitening mengandungi khasiat dan zat yang tinggi NATURAL PRODUCT


-Tiada bahan kimia Tidak perlu lagi bedak serta foundation yang merapu untuk kelihatan cantik, kecantikkan akan muncul dari dalam. Hasilnya, ia kelihatan sihat, licin dan cerah..


Kebaikan mengamalkan Emilay Whitening :
Memutih 
Menegangkan kulit
Mengurangkan jerawat
Menghilangkan bekas jerawat
Menghilangkan bintik dikulit
Kulit terasa lembut dan kenyal
Mencegah penuaan
Mencantikkan kulit
Tidak ada pengelupasan
Menghilangkan toksin/racun dalam tubuh
Melancarkan peredaraan darah


TESTIMONI



HARGA KAMI
1 PCS - RM30 
POS RM6 SM / RM10 SS

BEDAK SEJUK TANAKA ORI MYANMAR



Diperbuat daripada sumber alam semulajadi, kayu tanaka (sandalwood tree) yang sangat berkesan untuk :

- mengecut dan menghapuskan jerawat
- mennggalkan sel2 mati, melembut serta menghaluskan kulit
- memudarkan parut serta mencerahkan kulit
- melindungi dari sinar UV matahari (sapuan nipis as a foundation) juga mengurangi tanda2 penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat
- menyejukkan kulit (akibat cuaca panas/terik/demam) dan mengawal lebihan minyak di kulit wajah
- mampu menyelesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan.


CARA GUNA : 
- Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka.

*Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis

- Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan jari atau ambil sedikit bedak tanaka, letakkan ke dalam piring. Campurkan ia dengan sedikit air (usah terlalu pekat/cair), kemudian sapu kan ke wajah. Biar kering 30 minit sebelum di scrub/cuci. Boleh juga di pakai sepanjang malam sewaktu tidur sebelum dicuci keesokannya.

Penggunaan bedak sejuk makin dilupai dengan kehadiran pelbagai jenis krim rawatan..
namin kini ia kembali diminati..
kaedah menghapuskan jerawat, bintik2 hitam/putih secara ramuan tradisi, asli dan semulajadi..
tiada cela, kulit gebu mulus seakan bayi..


** Bedak ini boleh digunakan untuk semua jenis kulit - berjerawat, sensitif, normal atau berminyak. Sesuai untuk lelaki dan wanita sama ada dewasa atau kanak-kanak.
** Boleh merawat kegatalan dan dijadikan scrub seluruh badan untuk menghilangkan kotoran, daki dan sel2 mati.
* Bedak tanaka - amalan warisan yang berasal dari Myanmar, kini dalam pasaran Malaysia..

Selain manfaat seperti di atas, ia juga mempunyai nilai tambahan untuk memberi lebih pilihan kepada pengguna, sesuai dengan jenis dan masalah kulit dihidapi.

TESTIMONI


Bedak ni memiliki haruman yang menyegarkan..

HARGA KAMI
RM12 -40GM
RM15 -110GM
POS RM6 SM/ RM10 SS

BABIES BLINK PINKISH SET



FUNGSI LAIN NIGHT MAGIC BABIES BLINK :
✔ Mengecilkan pori-pori muka
✔ Mematikan jerawat
✔ Membantutkan pertumbuhan jerawat
✔ Melicinkan struktur kulit wajah
✔ Mencerah 5x ganda dan melembutkan kulit selembut kulit bayi
✔ Berkesan dalam masa 24 jam


Ramai wanita yang ingin cantik dan anggun tetapi tidak sedar produk kecantikan yang mereka guna mengandungi bahan kimia berbahaya seperti HIDROQUINON & MERKURI yang boleh menambahkan masalah kulit kita.

Untuk kesan berganda boleh digunakan bersama Mask Pati Ibu Diamond/Gold/Pink

TESTIMONI



HARGA KAMI
1 SET - RM60
POS RM6 SM / RM10 SS

BELVYA PSS 120GM



Impikan wajah bujur berdagu runcing??Mahu perut kempis pinggang yang langsing??Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber??

Kini tidak lagi mustahil dengan BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB!!!

Hanya gosok dan scrub di bahagian bermasalah dan segalanya akan hilang!!Product ni tengah hangat di pasaran..Meleopsss uols.. :)



TESTIMONI




HARGA KAMI
1 PCS – RM68 
POS RM6 SM / RM10 SS

OBUSE CANDY TINT LIP SET



Lip tint adalah pewarna bibir yang ajaib kerana selain memberikan warna yang lebih segar dan nampak natural, ia juga tahan lama, mudah disapu dan mudah dibawa. Ia juga adalah 'produk wajib' bagi kebanyakan pelakon Korea.
14 sebab mengapa anda harus membuang lipstick anda dan menggantikan dengan Lip Tint!.
1. Mudah disapu - hanya dot-dot kan dibibir dan ratakannya menggunakan bibir untuk hasil natural
2. Tidak melekit - kelihatan natural selepas disapu 
3. Soft Look- nampak lembut dan sebati kerana ia cepat meresap ke kulit. 
4. Terasa Ringan- struktur yang ringan membuatkan anda selesa melakukan apa jua aktiviti. 
5. Hanya Sapu Sedikit Saja kerana warnanya yang pekat
6. Express (10saat)- hanya 10 saat saja kerana letak beberapa dot dan sapu saje
7. Pink Semulajadi- nampak seolah olah memang berseri dari dalam!
8. Jenis cecair - sangat selesa memakainya
9. Warna Pink Yang Segar- tiada lagi kepucatan
10.Mudah Dibawa
11.Tahan Lama
12.Kelihatan Anggun
13.Harga Berpatutan
14.Cute Packaging


OBUSE TINT ini boleh tahan 4 – 6 jam.
OBUSE TINT ini berbentuk cair dan berwarna.
OBUSE TINT sangat terkenal dan dipakai oleh artis-artis Korea.
Dengan pemakaian teratur boleh membuat bibir berwarna pink asli.
OBUSE TINTini tidak membuat bibir kering kerana mengandungi stiva extract and jojoba.
OBUSE TINT ini juga boleh diguna dibahagian pipi untuk seperti pemerah pipi.
Diperkaya dengan Vitamin E, melembabkan bibir secara natural
Kalau pakai lip tint, bibir jadi berwarna tapi tidak terasa berat seperti memakai lipstick, lebih ringan dan tampak natural.
OBUSE TINT yang bagus juga jauh lebih tahan lama daripada lipstik. Warnanya tidak akan hilang walaupun dipakai saat makan dan minum.


Hanya terdiri dari 3 warna:

1: Pink
2: Orange
3: Red


HARGA KAMI
1 SET - RM45
POS RM6 SM / RM10 SS

WONDERGLOW GOLD SERIES


GOLD SERIES - ADALAH UPGRADED DARI SILVER SERIES YG MEMPUNYAI KESAN LEBIH 2X GANDA

DENGAN HARGA YANG CUKUP MENARIK (BUKAN 2X GANDA HARGANYA YA)
1. 20X KUASA MAKSIMA PENCERAHAN
2. MENGANDUNGI VITAMIN C INFUSIONS
3. MENGHILANGKAN PIGMENTASI YANG TEBAL
4. ANTI PENUAAN DAN AWET MUDA
5. MENGHALUSKAN KULIT SECARA TOTAL
6. MENGHAPUSKAN JERAWAT SECARA BERKESAN


TESTIMONI




HARGA KAMI
1 SET – RM105 
POS RM6 SM / RM10 SS

AURA MEN TURBO COLLAGEN



1st MEN COLLAGEN 
10x FRUIT STEMCELL 
VITAMIN MINERAL PROTEIN 
INCREASE STAMINA & MUSCLE MASS 
100% EXOTIC WILD BERRY FLAVOUR 

OH LELAKI ! 
PERTAMA DI MALAYSIA AURAMEN TURBO COLLAGEN UNTUK LELAKI YANG INGIN KELIHATAN HEBAT ! 
SUPPLEMENT HEBAT KHAS UNTUK KAUM LELAKI BERPERISA WILD BERRY YANG LAZAT ! 
KELUARAN DARI AURAWHITE BEAUTY PRODUK YANG PERNAH MENJADI SATU FENOMENA. AURAMEN NYATA BERBEZA !
CUBA DULU BARU TAHU RAHSIA LELAKI UNTUK LELAKI ! 
LUARBIASA POWER !


Kelebihan AuraMen Super Advance TURBO Collagen With Fat Burner and Whey Protein
✔ Membantu mencerah, membersih & atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering.
✔ Membekalkan tenaga&stamina sang lelaki dengan kesan yang luarbiasa.
✔ Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
✔ Membuang angin, toksin&lemak dari dalam badan.
✔ Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan.
✔ Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.
✔ Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.
✔ Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
✔ Membantu melancarkan peredaran darah.
✔ Mengatasi masalah prostat&saluran kencing.
✔ Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi.
✔ Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit.


Siapakah yang harus mencuba AURAMEN: 
➨ Lelaki yg ada masalah jerawat 
➨ Lelaki yg ingin menjaga penampilan 
➨ Lelaki yg ingin kulit lebih cerah 
➨ Lelaki yg ingin kecergasan 
➨ Lelaki setiap kali bangun tidur selalu sakit sendi 
➨ Lelaki yang selalu jer cepat letih 
➨ Lelaki yg ingin bentuk badan yg tegap 

Kandungan AURA MEN : 
► Collagen Peptide 
► Whey Protein 
► Butea Superba 
► Tribulus Guarana 
► Saw Palmetto Extract 
► Green Tea 
► Hoodia

Cara Penggunaan : 
Mudah sahaja 
bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak 
kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 
2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. 
Amalkan pemakanan sihat, 
senaman work out dan minum air 8 gelas sehari.

TESTIMONI

HARGA KAMI
RM140 SM / RM145 SS 
FREE POS

BEST SLIM USA


PIL PELANGSINGAN YG TERKENAL DI USA


Terkenal di dunia penurunan berat badan herba produk kapsul pelangsing Best Slim ( Private Label , Harga paling rendah, Max Keuntungan, Kualiti Terbaik )

Penerangan Produk
100 % pil Berat Badan Asli

ciri-ciri:
* Slimming sebanyak 100% Ekstrak Herba
* Tiada kesan sampingan , Tiada Cirit-birit
* Selamat dan Berkesan


Bagaimana BEST SLIMMING CAPSULE berfungsi :
* mempercepatkan metabolisma
* meningkatkan tenaga
* membantu badan untuk membakar lemak.
* boleh membuang lemak tersembungi dengan cepat. 
* Tidak perlu diet yang menyakitkan 

Mekanisme Tindakan:
1. meningkatkan metabolisme.
2. membersihkan usus
3. Mengurangkan lemak dalam darah

CARA PENGAMBILAN :
* 1 biji sehari sebelum atau selepas sarapan pagi. (Jangan mengambil lebih pil daripada yang disyorkan. )
* Minum lebih banyak air. Jangan melangkau waktu makan. ( Amalkan diet yang sihat dan seimbang. )
* Jangan mengambil alkohol. Lakukan senaman atau kardio.

bahan-bahan:
Ekstrak Biji Cassia, Ekstrak Coicis , Ekstrak Mulberry Leaf , Ekstrak Lotus daun , Ekstrak Mustard , Amylum Perubatan. 

Maklumat keselamatan : best slimming capsule bukan untuk :
1.penagih dadah, ubat atau alkohol.
2.DARAH TINGGI, PENYAKIT HATI & JANTUNG SERTA BUAH PINGGANG
3. Wanita yang hamil atau makan pIL PERANCANG. Langkah berjaga-jaga : 

p/s: TIDAK SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG

Penyimpanan:
* Pastikan dalam keadaan dingin dan kering.
* Kenyataan ini belum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah.
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis , merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit


HARGA KAMI
RM40 
POS RM6 SM / RM10 SS

IBU PUTIH STRAWBERRY 20GM



KELEBIHAN IBU PUTIH STRAWBERRY 

1. Boleh di pakai d siang dan mlm hari sbb ibu putih Strawberry ada perlindungan UV
2. Selesa di pkai kerana meresap ke kulit dan tidak melekit.
3. Pakai sedikit sahaja sudah memadai utk dptkan muka pinkish.
4.Mengecilkan pori2.. Tiada lagi bintik2 hitam.
5.Dgn campuran extrac Strawberry membekalkan vit c pada kulit (vit c pada buah strawberry sgt byk cuma kita je yg xtau ingat oren jer yg paling byk)
6. Terdapat cmpuran Pati Gluta utk mempercepatkan pemutihan kulit anda.
7.Tidak mengandungi bahan merbahaya krn home made 100% tanpa bahan merkuri atau hydroquinone
8. Dpt melihat perbezaan kulit dlm masa 2 mggu (nmpk skit perubahan dlm kurang smggu penggunaan)
9. Boleh pkai di badan spt lotion. Bau yang wangi menyebabkan kita selesa memakainya tnpa mencampur gan lotion lain.
10. Menghilangkan jeragat n jerawat. (boleh nmpk kesan if pakai 1 set)


CARA PAKAI KRIM IBU PUTIH STRAWBERRY????

* Sama shj dgn Ibu putih biasa... cuma krim nie lau xcmpur dgn krim lain pun hasil ttp power... kuliy glowing gitu..
*boleh d pkai ketika mlm dan siang... siang sblum pkai apa2 bedak or bb cream.
*boleh sapu d celah paha dan underarm utk dpt kulit yg whitening..


SOALAN YG LAZIM DI TANYA

1. Qtion : Ibu putih nie sama x dgn ibu putih yg kaler Putih itu??
Answ : Tidak sama syg.. sbb bahan2 tidak sama.

2. Qtion : Mana lagi bagus ibu putih biasa ke or ibu putih strwberry
Answ: Smua sama fungsinya.... cuma yg ibu putih Strawberry ada 10 kelebihan.

3. Qtion :Boleh x cmpur gan krim lain??
Answ : Mestilah boleh... kan ini sama gan ibu putih biasa.. cuma nie lagi power..

4.Qtion : Mcm mana bau Ibu putih strawberry nie???
Answ : Sgt wangi uollss.... bau strawberry.. ramai yg yg komen mcm nak mkn.. eh jgn mkn tau.

5. Qtion : Ada yg fake tak??
Answ : Hah!!! hati2 ya... skrg ada yg fake dah.....

HARGA KAMI
1 PCS – RM30 
POS RM6 SM / RM10 SS

URBAN DECAY NAKED 2 / NAKED 3

NAKED 2





Ingin miliki mata cantik, solekan menawan & menggoda. Sudah tentu pilihan utama asas solekan mata ialah dengan "NAKED2 URBAN DECAY".
Pasti u'olls berpuas hati dengan solekan mata kali ini dengan olesan N2.U.D. Harga menarik menanti u'olls ♥♥
|Dari mata jatuh ke hati|




Eyeshadow color Nude di datang kan sekali dengan berus 2 in 1 seperti dalam gambar diatas


NAKED 3

Naked 3 kini muncul dengan warna lebih nude..Lebih terang dan sangat menawan..




HARGA KAMI
NAKED 3 – RM32 POS RM6 SM / RM10 SS
NAKED 2 – RM30 POS RM6 SM / RM10 SS